Pris for leie av privatfly

Mange vil nok tenke at det å reise med privatfly er fryktelig dyrt og utilgjengelig for folk flest, men stemmer dette? Hvis man måtte gå til innkjøp av eget fly, måtte svaret nok blitt ja, men i dag finnes det mange selskaper som tilbyr leie av privatfly, og valgmulighetene er store.

Pris for leie privatfly

Leieprisen er som regel pr time, og prisen vil variere med tanke på hvor stort fly du ønsker å reise med. Og med tanke på prisen vil det nok lønne seg å være flere som reiser samtidig. Det kan for eksempel være en større familietur, hvor man slipper kaoset som kan oppstå på vanlige flyplasser, kø i sikkerhetssjekk og man slipper å løpe til gaten for å rekke flyet. Ditt privatfly letter ikke fra bakken uten deg. På mange flyplasser kan man også kjøre bil direkte til og fra flyet, slik at man slipper å bruke tid på gå gjennom en flyterminal, og der vil kapteinen ta deg imot og vise deg inn i flyet ditt.

Priser på privatfly fra Norge kan komme ned i 10 – 15.000,- pr time, men betaler man mer kan man reise med større fly og med flottere stil. Leieprisen kan også bli billigere hvis man skal reise på en lenger reise, og selvfølgelig hvis man er flere om regningen.

Sikkerhet på privatfly – bedre enn på rutefly

pris for leie

Ved å reise med privatfly er man mer beskyttet mot terrorangrep, da man kjenner de man reiser med. Man benytter seg gjerne av mindre flyplasser, som ikke er et naturlig mål for terrorangrep. For de som er bekymret for slikt kan det å reise med privatfly gjøre reisen mer betryggende. Selskaper som driver privatfly i Europa må også følge europeiske regler for flytrafikk, og har som regel godt erfarne piloter, som fører deg trygt og behagelig frem til din destinasjon.

Din ferie med privatfly blir aldri kansellert

Som man har lest i avisene, så blir mange ferieturer ødelagt da flyselskapet må kansellere turene sine. Det kan være på grunn av noe som streik eller pilotmangel. Hvis du leier et privatfly vil du aldri få den beskjeden. Du behøver ikke å vente på å få beskjed om å gå til gate, eller i verste fall se at flyet ditt har blitt kansellert. Dine piloter og ditt privatfly venter på DEG. Du vil kunne effektivt og behagelig kunne reise til ferie og hjem igjen, og slippe bekymringer og venting. Det er selvfølgelig billigere å reise med rutefly, men har man råd til det, bør man absolutt unne seg en reise med privatfly.