Hvilke flyplasser kan man fly til med privatfly?

flyplasser

Flere flyplasser for privatfly

I Europa kan man fly til rundt 300 – 400 flyplasser med vanlige flyselskap, men det finnes langt flere flyplasser hvor man kan fly til med privatfly. Med disse kan man spare tid ved å kunne komme nærmere dit man skal. Du kan slippe å måtte kjøre langt, ta tog eller buss, og på den måten spare mye tid.

Mindre og mer behagelige flyplasser for privatfly

Visste du at London alene har 5 av de 20 mest trafikkerte flyplassene for privatfly i Europa? Luton, Farnborough, Biggin Hill, Oxford og RAF Northolt hadde i 2014 tilsammen over 80000 flybevegelser. Farnborough er en av de mer populære, grunnet dens moderne utforming og stil, og ikke minst at den gjør reisen fra og til London til en behagelig affære. RAF (Royal Air Force) Northolt blir brukt i mindre grad av militæret i dag, noe som gjør den lettere tilgjengelig for privatfly. De kan blant annet tilby en halvtimes reise inn til sentrum av London, ypperlig VIP-service og gode muligheter for privatliv.

Gjør reisen til en luksuriøs del av ferien

Mange flyplasser, verden rundt, har VIP avdelinger for reisende med privatfly. Forestill deg at du lander i en av verdens hovedsteder, hvor du kan få en espresso mens du får en ny frisyre, dine klær blir strøket og sko blir pusset. Du kan drikke vin fra imponerende vinlister, spise den mest eksklusive mat og få spa-behandling, alt uten å måtte forlate flyplassen engang. Disse mulighetene åpner seg for den som velger å reise med privatfly.

Effektivitet og mer tid til deg

På flyplassene vil personal være klare for å ta imot reisende med privatfly, med en gang. Flykapteinen gir beskjed før du lander og bakkepersonalet står klare til å ta deg og din bagasje imot. Det betyr at når du lander, så er du klar for jobb eller ferie med en eneste gang. Du sparer tid og kommer i gang med det du måtte ønske deg, fortere. I et privatfly kan man reise til flere destinasjoner på samme dag, og man kan endre reisemål og reisetidspunkt når og hvor man vil. Å reise med privatfly er det ypperste av valgfrihet innen reiseliv.